امروز جمعه  ۱۷ آذر ۱۴۰۲
با رفع موانع تولید انجام می‌شود؛

نساجی هلال پشتیبان جمعیت در حوادث و سوانح

صنایع نساجی هلال ایران با برداشتن موانع تولید و انجام اقدامات زیرساختی، ریل‌گذاری لازم برای رشد و توسعه هلال احمر را شتابان کرد.
به گزارش روابط عمومی‌شرکت سرمایه‌گذاری هلال‌احمر، افزایش سرمایه شرکت، شفاف‌سازی و بسترسازی جهت حضور در بورس و از همه مهم‌تر راه‌اندازی خط تولید لوله مبلی به عنوان یکی از مواد اولیه مهم جهت تولید چادر از مهمترین اقداماتی بود که منجر به بسترسازی مناسبی برای رشد و توسعه شرکت در سال ۱۴۰۱ بود.

در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به عنوان «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» نامگذاری شده بود، تاسیس مرکز خلاقیت و نوآوری جهت اقدامات دانش‌بنیان و بهره‌گیری از نظرات نخبگان و تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه از اقدامات مهمی‌ بود که انجام گرفت.

در حوزه اشتغال‌آفرینی هم ایجاد خطوط جدید تولید پوشاک و چادردوزی منجر به اشتغال حدود ۱۰۰ نفر نیروی جدید شد که یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه طی دهه‌های اخیر بود.همچنین در بخش تامین مواد اولیه، با استفاده از ظرفیت بورس امکان خرید یک سری مواد اولیه با قیمتی بسیار پایین‌تر از بازار آزاد فراهم شد که تاثیرات اقتصادی زیادی بر عملکرد شرکت داشت و موجب کاهش آسیب‌های اقتصادی ناشی از نوسانات قیمتی در بازار شد.

ضمن اینکه به لحاظ زمانی هم تامین به‌موقع و مطمئن مواد اولیه موجب ایجاد آرامش، کاهش دغدغه‌مندی و افزایش تولید به موقع شد. اما بی‌تردید یکی از مهمترین تحولات یک دهه اخیر شرکت صنایع نساجی هلال ایران راه‌اندازی خط تولید لوله مبلی بود که علی‌رغم دشواری‌هایی که در مراحل جاگذاری تا تولید اولیه داشت اما پس از مدتی این خط تولید هم به خوبی جا افتاد و توانست نقش زیادی در فرایند تولید به موقع چادر امدادی در شرکت داشته باشد که در حال حاضر ماهیانه به طور متوسط حدود 500 تن لوله می‌تواند تولید ‌کند.

به موازات این اقدامات، واحد خوانسار هم به عنوان تولیدکننده نخ و پارچه‌ نقش موثری در چرخه تولید این شرکت دارد و در این سال با تامین به‌موقع مواد اولیه و تولید حداکثری، سالی موفق را پشت‌سر گذاشت که از جمله آن‌ها می‌توان به ریسندگی ۲۷۳ تن نخ و تولید یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر پارچه اشاره کرد.

به طور کلی در سال 1401 شرکت نساجی هلال ایران ۵۴ هزار دستگاه انواع چادر امدادی و ۸۳۰ تن لوله مبلی، 264 هزار تخته پتوی نمدی، ۴۲ هزار ثوب انواع پوشاک و ۸۳ هزار عدد انواع ساک امدادی و نظامی، ۲۵هزار عدد محصولات سراجی، ۲۳ تن قیطان و ۳ هزار ست پزشکی و کیف کمک های اولیه را تولید کرد که در این سال حجم تولید و فروش این شرکت رکوردی بی‌سابقه بر جا گذاشت و در مقایسه با سنوات قبل حدود 250 درصد رشد تولید و فروش داشته است.

اما نقطه اوج فعالیت و درخشش شرکت صنایع نساجی ایران در سال ۱۴۰۱ در زمان وقوع زلزله شهرستان خوی و سپس کشورهای ترکیه و سوریه بود که این شرکت نقشی بسیار ارزنده و تاثیرگذار در تامین به موقع اقلام امدادی مانند چادر و پتو داشت.

در زمانی که یکی از درخشان‌ترین اقدامات جمعیت هلال احمر طی دهه‌های اخیر، حضور به موقع در امدادرسانی به زلزله‌زدگان این شهرستان بود که در کمترین زمان ممکن بیش از ۴۰۰۰۰ چادر امدادی جهت اسکان اضطراری مستقر شد، اهمیت چادر و پتو و تولیدات شرکت نساجی هلال ایران بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.

ضمن اینکه در همین ایام شرکت نساجی هلال ایران با افزایش ساعت‌کاری، به صورت شبانه‌روزی نسبت به تولید انبوه چادر اقدام به نقش موثری در این عرصه مهم داشت.

پس از آن هم با وقوع زلزله در ترکیه و سوریه، بازهم چادرهای تولیدی شرکت نساجی هلال ایران بود که در خارج از مرزهای ایران و به همت امدادگران پرتلاش کشورمان مستقر و اقدامات انسان‌دوستانه جمعیت هلال احمر در خارج از مرزها به خوبی نمایش داده شد.

ضمن اینکه شاهد افزایش تقاضا برای خرید چادرهای امدادی نساجی هلال در کشورهای منطقه و از سوی نهادهای بین‌المللی بودیم. بنابراین در شرایط فعلی که تاثیرگذاری بیش از پیش این شرکت به همت مدیران و کارگران پرتلاشش مشخص شده است، شاهد عزم و اراده خوبی از سوی مدیران ارشد جمعیت جهت تقویت این شرکت هستیم.

همچنین با توجه به سیل و زلزله‌های اخیر و حوادث و بحران‌های احتمالی در آینده، یکی از استراتژی‌های مهم جمعیت هلال احمر می‌تواند تولید انبوه چادر و پتو و تکمیل انبارهای مدیریت بحران باشد تا در صورت وقوع هرگونه بحرانی، بیش از پیش آمادگی لازم جهت تامین و توزیع اقلام امدادی وجود داشته باشد.

در مجموع سال ۱۴۰۱ را از لحاظ توسعه، افزایش تولید و اشتغال‌آفرینی می‌توان سالی درخشان برای این مجموعه و جمعیت هلال احمر دانست که در صورت توجه بیشتر و برنامه‌ریزی، اختصاص اعتبارات لازم جهت نوسازی خطوط تولید خصوصاً خط تولید پتو‌بافی نسبت به تقویت این شرکت اقدام کرد.

مشاهده ۴۷
/
۱۴۰۲/۰۲/۱۹- ۱۲:۴۲
/
0
سه شنبه 19 اردیبهشت 1402 - 12:42
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه