به گزارش روابط عمومیشرکت سرمایهگذاری هلالاحمر، یکشنبه 31 اردیبهشت 1402 مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کشت و صنعت هلال (نیشابور) برگزار و بر تدوین و انجام اقدامات لازم برای رسیدن به صنعت نوین کشاورزی و دامپروری تاکید شد.
مدیرعامل شرکت کشتوصنعت هلال ضمن ارائه گزارش فعالیتها و اقدامات انجامشده طی سال 1401، برنامههای آتی شرکت را از طریق اجرای طرحهای توسعه ظرفیت دامپروری و احداث کارخانه صنایع تبدیلی لبنیاتی در راستای افزایش تولید و بازدهی و همچنین ارتقاء بهرهوری و عملیاتی در بخش کشاورزی، علیالخصوص بهسازی و بهرهبرداری مناسب از باغ پسته و زیتون تبیین کرد.
تدوین و انجام اقدامات لازم برای رسیدن به صنعت نوین کشاورزی و دامپروری
در این جلسه مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری هلالاحمر با تقدیر از اقدامات اعضای هیأت مدیره شرکت کشت و صنعت هلال بیان کرد: تلاشی که تاکنون در این شرکت انجام شده مورد توجه بوده است اما تعیین چشم انداز مطلوب و قابل حصول در دو حوزه کشاورزی و دامپروری از اهمیت زیادی برخوردار است.
علی صالحی ادامه داد: باید با نگاه به عملکرد سایر شرکتهای مشابه در صنعت و ارزیابی مقایسهای بتوانیم عملکرد خود را بهبود بخشیده و تلاش کنیم در همه زمینهها بالاترین کیفیت را ارائه دهیم.
وی با تاکید بر شعار سال مبنی بر «رشد تولید و مهار تورم» در بیانات مقام معظم رهبری گفت: برای اینکه بتوانیم عملکرد اقتصادی شرکت را به سود و ارائه خدمات با کیفیت برسانیم باید علاوه بر طراحی یک برنامه مدون اقتصادی، دغدغه حصول نتیجه را در دو حوزه کشاورزی و دامپروری نیز داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری هلال احمر با تاکید بر ضرورت قرار گرفتن در مسیر بهرهمندی از تکنولوژیهای نوین دامداری و کشاورزی بیان کرد: تغییر رویکرد در فعالیتهای شرکت کشت و صنعت هلال از روش های سنتی به شیوههای نوین باید در رأس امور قرار بگیرد که این امر پس از شناسایی نقاط قوت و ضعف و همچنین هدفمند کردن اقدامات و بهرهگیری از زمینههای علمی و عملی دانشبنیان قابل دسترس خواهد بود، بنابراین داشتن دامداری و کشاورزی سودآور تنها با قرار گرفتن در مسیر بهرهمندی از تکنولوژیهای نوین صورت میگیرد.
"تامین امنیت غذایی و کمک به اشتغال زایی" اولویت شرکت کشت و صنعت هلال است
همچنین رئیس هیأت مدیره شرکت سرمایهگذاری هلال احمر ایران در این جلسه با تاکید بر واکاوی چالش های موجود در صنعت کشاورزی بیان کرد: امنیت غذایی یکی از کارکردهای مهم بخش کشاورزی است، سنجش امنیت غذایی و شناسایی تاثیر توسعه کشاورزی بر آن برای سیاستگذاری بهتر در زمینه غذا بسیار اهمیت دارد. بنابراین توسعه بخش کشاورزی با بهبود دسترسی به غذا، موجب ارتقای امنیت غذایی نیز میشود.
وی با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال زایی در عمده فعالیت های اقتصادی گفت: ایجاد فرصت های شغلی یکی از موضوعات با اهمیتی است که در کنار سودآوری شرکت کشت و صنعت هلال باید مدنظر مدیران آن نیز قرار بگیرد.
رئیس هیأت مدیره شرکت سرمایهگذاری هلالاحمر تاکید کرد: رشد تولید داخلی و اشتغالزایی مولد که از مقولات مورد تأکید مقام معظم رهبری به شمار میرود از طریق ایجاد صنایع تبدیلی به جای خامفروشی قابل حصول است، در این خصوص، قابلیت و ظرفیت لازم در شرکت کشتوصنعت هلال جهت تولید محصولات لبنی وجود دارد.
وی افزود: خلق ارزش، ثروتافزایی و مولدسازی داراییهای جمعیت هلال احمر، مهمترین ماموریت شرکت سرمایهگذاری و شرکتهای تابعه است که باید منطبق بر شعار سالجاری بر محور رونق و رشد تولید و کنترل مؤثر تورم برنامهریزی و اجرایی شود.