هدف از تأسیس
شرکت سرمایهگذاری هلالاحمر ایران (سهامی خاص) که بهعنوان یکی از بازوهای اقتصادی جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران میباشد باهدف “سازماندهی، تمرکز و مدیریت کلان فعالیتهای اقتصادی و شرکتهای تابعه جمعیت و همچنین اعمال نظارت و ارزیابی عملکرد شرکتهای زیرمجموعه ” در سال 1386 آغاز به کار نمود.
حوزه های کسب وکار
این شرکت مجموعهای است مشتمل بر شرکت سرمایهگذاری هلالاحمر ایران بهعنوان شرکت مادر به همراه شرکتهاى متعدد تخصصى تابعه و وابسته به آنکه در حوزههای ساختمانی، کشاورزی و دامپروری، تولید، بازرگانی و خدمات فعالیت مینماید.
شرکت با بهرهگیری از توان متخصصین متعهد، با رویکرد افزایش بهرهوری در تولید، افزایش اشتغال، نوآوری در محصولات و خدمات، مدیریت هزینهها و درآمدها، تلاش بیدریغ خود را در جهت استفاده بهتر و بیشتر از ظرفیتهای موجود معطوف داشته و با بهکارگیری منابع کارآمد، ظرف مدت کمتر از پانزده سال ، توانسته است نسبت به طراحی و اجرای حدود چهارصد هزار مترمربع زیربنای ساختمانی در قالب پروژههای ساختمانی، مدیریت، احیا و توسعه بیش از دو هزار هکتار اراضی کشاورزی، تأسیس و افزایش ظرفیت دامداریها، تولید و تأمین اقلام متعدد امدادرسانی و تجهیزات امدادی باکیفیت، انجام سرمایهگذاریهای مختلف اهتمام ورزد.
شرکت سرمایهگذاری هلالاحمر ایران علاوه بر ارزش افزایی داراییهای واگذارشده ، توانسته است با تکیهبر کیفیت و قیمت رقابتى محصولات و خدمات خود، در بازارهاى متنوع داخلی حضور یافته و به مجموعهای صاحبنام در حوزههای تخصصی کسبوکار تبدیل گردد.
سرمایهگذاری
با گسترش فعالیتهای شرکت و لزوم جذب سرمایه در پروژهها و طرحهای در دست اجرا، در سال 99 ساختار سازمانی شرکت موردبازنگری قرار گرفت و در معماری ساختار جدید، فرآیند سرمایهگذاری بهعنوان یکی از محورهای نوین و بااهمیت در فعالیتهای راهبردی هلدینگ مطرح شد. این شرکت به واسطه دسترسی گسترده به بازارهای سرمایه داخلی و قابلیت سرمایهگذاری مستقیم بهصورت منفرد و یا با مشارکت سرمایهگذاران داخلی در پروژههای ساختمانی، کشاورزی، ارتقای تکنولوژی سایتهای تولیدی و… امکان جذب سرمایه و تأمین منابع مالی موردنیاز از طریق سرمایهگذاری را فراهم آورده است.
بازار سرمایه
بازار سرمایه از دیگر حوزه فعالیتهای شرکت میباشد. نقد شوندگی سریع سرمایه در بازارهای سرمایه، به شرکتها امکان تأمین منابع مالیشان را میدهد. شرکتها از منابع مالی بهدستآمده برای پوشش هزینههای عملیاتی روزانه و توسعه مالی استفاده میکنند. با توجه به ماهیت پویای بازار سرمایه رویکرد حضور فعالتر و پویا و رصد هوشمندانه این حوزه از کسبوکار در جهت تثبیت و افزایش تدریجی سودآوری در این حوزه موردتوجه است.
از طرفی دیگر مطالعه و ایجاد شرایطی جهت عرضه شرکتهای تابعه در سازمان بورس/ فرا بورس از سال 98 در دستور کار قرار دارد. علاوه بر کارکرد تأمین مالی واحدهای اقتصادی شرکت، مقابله با ریسک همراه با سرمایهگذاری و بهویژه ریسک ناشی از نوسانهای قیمتی از دیگر کارکردهای مهم بازار سرمایه است. در این راستا سرمایهگذاری از طریق خریدوفروش سهام شرکتهای پذیرفتهشده در بازار بورس و فرا بورس اوراق بهادار، موجب تنوعبخشی به پرتفوی کلان سرمایهگذاری شرکت و موجب کاهش ریسکهای سیستماتیک و غیر سیستماتیک خواهد شد.
مسیر تعالی
تعالی همانا دستیابی به سطوح برجستهای از عملکرد است که در خلال محقق ساختن یا فراتر رفتن از انتظارات کلیه ذینفعان میسر میگردد. رهبران مجموعه سرمایهگذاری هلالاحمر همواره تلاش نمودهاند تا زیرساختهای لازم جهت حرکت پایدار در راستای تعالی سازمانی فراهم نمایند.
افتخارات
هلدینگ سرمایهگذاری هلالاحمر تاکنون دستاوردهای مختلفی را کسب نموده که اهم آنها عبارتاند از:
- کسب گواهی صلاحیت پیمانکاری از معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور (شرکت ساختمانی)
- کسب گواهی عضویت از انجمن صنفی کارفرمایی (شرکت ساختمانی)
- پایه 2 رشته ساختمان و ابنیه ، پایه 5 رشته راه و ترابری، پایه 5 رشته تأسیسات و تجهیزات (شرکت ساختمانی)
- اخذ استانداردهای بینالمللی 2008-9001 ISO (استاندارد مدیریت کیفیت)، 2004-14001ISO ( استاندارد سیستم زیستمحیطی) (شرکتهای نساجی/ سها جیسا)
- استقرار سیستم مدیریت کیفیت و نظام مشتریان و حرکت در جهت کسب استانداردهای بینالمللی 2008-9001 ISO (استاندارد مدیریت کیفیت)، 2004-14001ISO ( استاندارد سیستم زیستمحیطی) (شرکت خدمات درمانی فردوس)
- اخذ جایزه ملی تعالی سازمانی EFQM(گواهی تعهد به تعالی) در اولین دوره حضور سال 96 (شرکت سرمایهگذاری هلالاحمر ایران)
- اخذ نشان برتر مدیریت چهرههای ماندگار در رضایتمندی مشتریان (شرکت نساجی)
- برپایی نمایشگاه خدمات و دستاوردهای مجموعه سرمایه گذاری هلال احمر ایران، بازدید و تقدیر مسئولین مختلف کشوری و لشکری (شرکت سرمایهگذاری و کلیه شرکتهای تابعه)
- تعریف و اجرای حدود 400.000 متربع پروژه های ساختمانی در قالب 20 پروژه در استانهای مختلف کشور
- احیای بیش از دوهزارهکتار باغات و زمینهای کشاورزی در استانهای مختلف کشور و تولید بیش از 20 هزارتن محصولات با کیفیت کشاورزی